В Одесі відкрився ще один супермаркет VARUS

08.10.2024
461

Фото: VARUS.UA

Мережа супермаркетів VARUS продовжує масштабування в Одесі — 5 жовтня свої двері для клієнтів відкрив новий супермаркет за адресою: вул. Сахарова, 2. Загальна площа супермаркету складає 1 200 м², торгова — 750 м².


VARUS — це поєднання фуд-холу та супермаркету, що забезпечує максимальний комфорт для клієнтів. Дизайн, розроблений компанією JDV з Нідерландів, вирізняється сучасними рішеннями та зручною навігацією, що дозволяє легко знайти потрібний відділ. Кожна деталь інтер'єру продумана для створення приємної атмосфери: стильні полиці, яскраві вивіски та зручне планування забезпечують комфортний простір для покупок. 

Солодощі представлені у зоні з теплим освітленням, винний відділ прикрашений ліхтарями у формі бочок, а молочний та пивний відділи мають символічні конструкції у вигляді бідонів та кегів. Супермаркет VARUS має відділи підсвічені неоновими вивісками, а на стінах розміщені стильні векторні принти.

Новий VARUS пропонує клієнтам продукти на будь-який смак — від свіжого м'яса і сирів до овочів, фруктів та бакалійних товарів.

Свіжа випічка у VARUS CAFE, де готують м’ясні, вегетаріанські страви, великий асортимент салатів, сендвічів, WOK-меню та десерти.  

У новому супермаркеті VARUS просторий торговий зал зі зручним плануванням дозволяє легко орієнтуватися та швидко знаходити необхідні товари. Окрім традиційних кас, працюють ще каси самообслуговування, а з сучасним сервісом Scan&Go покупки стають ще швидшими та комфортнішими. 

Для тих, хто обирає онлайн-шопінг, працює сервіс VARUS.UA. 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.