VARUS запускає маркетплейс банківських пропозицій для своїх клієнтів

20.09.2024
70

Мережа VARUS оголосила про запуск маркетплейсу банківських пропозицій на сайті VARUS.UA, що надає доступ до фінансових продуктів від банків-партнерів. Маркетплейс від VARUS.UA відкриває для клієнтів можливість обрати найбільш вигідні умови для оформлення карток із додатковими знижками, бонусами та кешбеком на покупки у мережі VARUS.


 

Сьогодні на VARUS.UA можна скористатись пропозицією від банку Unex – оформивши картку через зручне онлайн-посилання, ви отримуєте знижки, бонуси та кешбек при покупках у фізичних магазинах VARUS та на VARUS.UA. Новий маркетплейс незабаром представить нових партнерів, а також VARUS завжди відкритий до співпраці з іншими банками. 

Кожен клієнт може підібрати пропозицію, яка найбільше відповідає його потребам, та отримати ексклюзивні вигоди, яких немає в інших мережах.

Переваги для клієнтів:

  • Ексклюзивні пропозиції від банків-партнерів, які доступні лише на маркетплейсі VARUS.UA.

  • Зручне та швидке оформлення карток безпосередньо через сайт VARUS.UA.

  • Додаткові знижки, бонуси та кешбек на покупки у мережі VARUS та на VARUS.UA.

  • Простий процес: вибір банку, оформлення картки, використання – все максимально швидко та зручно.

«Запуск маркетплейсу на VARUS.UA є підтвердженням нашої готовності об'єднувати зусилля з партнерами, пропонуючи інноваційні рішення, які забезпечують максимальні вигоди для  клієнтів», — коментує Олег Спірін, e-commerce директор VARUS. 

Запуск маркетплейсу забезпечує максимальну вигоду для клієнтів і сприятиме зростанню взаємодії між банками та покупцями. Це  ще один крок до більш інноваційного та вигідного шопінгу в мережі VARUS. 

VARUS — національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового ритейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість — 109 супермаркетів у різних містах України та DarkStore у Києві. Мережа VARUS працює в кількох форматах: класичні супермаркети, магазини To Go і сервіс VARUS.UA.

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.