Новий гіпермаркет FOZZY відкрився у Кривому Розі

05.08.2024
549

 3 серпня в Кривому Розі відкрився новий гіпермаркет FOZZY за адресою Вечірній бульвар, 33. Площа магазину 6466 кв.м


Новий гіпермаркет пропонує: охолоджене м’ясо, свіжа риба та морепродукти, тістечка, торти, гаряча піца, сезонні фрукти, овочі, товари для дому, побуту та інше. Також FOZZY надає великий вибір товарів  власного виробництва: ароматна випічка, готова кулінарія та товари власного імпорту.

У FOZZY працює сервіс доставки продуктів додому з гіпермаркету — замовити доставку можна на сайті fozzyshop.ua чи в мобільному застосунку FOZZY.

Гіпермаркети FOZZY – це оптово-роздрібні магазини, що працюють в форматі cash and carry. 

Мережа FOZZY  входить до торгово-промислової групи Fozzy Group. До групи також входять торговельні мережі «Сільпо», «Фора» та «THRASH! ТРАШ!». Бізнес-інтереси групи компаній охоплюють виробництво продуктів, логістику, банківський, ресторанний та інші бізнеси.

Мережа налічує 9 гіпермаркетів по Україні. FOZZY працюють у таких містах: Київ, Харків, Кременчук, Рівне, Дніпро. В Одесі та передмісті працює доставка продуктів. У торговельних залах гіпермаркетів FOZZY площею від 6 000 до 10 000 м2, в асортименті понад 50 000 найменувань різноманітних категорій товарів: продуктів та non-food сегменту, також широкий асортимент ексклюзивної продукції власного виробництва та власного імпорту, в тому числі товарів власної торгової марки extra!. 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.