«Сільпо» запустило далеку доставку відразу у три області з Рівного

04.07.2024
443

Відтепер «Сільпо» доставляє замовлення гостей з Рівного у міста та селища Рівненської, Хмельницької та Житомирської областей.


Покриття доставки становить майже 100 км та охоплює Шепетівку, Острог, Нетішин, Ізяслав, Звягель, Полонне, Здовбицю, Шлях, Бабин, Корець, Білу Криницю, Піщів та інші населені пункти у межах трьох областей навколо Рівного.

Мешканці цих населених пунктів можуть замовити все необхідне на сайті shop.silpo.ua або у мобільному застосунку «Сільпо» навіть якщо у їхньому місті чи селі немає супермаркету «Сільпо». Кур’єр на спеціальному авто доставить прямо додому свіжу рибу та м’ясо, молочні вироби, овочі, фрукти та інші необхідні товари. Авто обладнане морозильними камерами.

Доставка буде доречною для всіх, у кого немає поруч «Сільпо», для тих, хто переїхав до населених пунктів, де немає супермаркетів зі звичним асортиментом. 

Послуга дальньої доставки від «Сільпо» працює з 2023 року в Івано-Франківській, Волинській та Полтавській областях.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.