Мережа VARUS відкрила ще один магазин в Одесі у форматі “Як вдома”

06.06.2024
585

На початку літа  новий супермаркет VARUS відкрив свої двері для жителів Одеси. Магазин знаходиться на території сучасного житлового комплексу за адресою: вулиця Марсельська, 46/4. Це вже третій магазин мережі VARUS в Одесі.  


Супермаркет мережі реалізований у форматі VARUS HOME — “Як вдома”. Особливістю цього формату є дизайн, який поєднує сучасність та домашній затишок. М’яке освітлення, милі різноколірні люстри, плетені кошики для хліба та текстильне оздоблення створюють приємну й комфортну домашню атмосферу. А проста та інтуїтивно зрозуміла навігація дозволяє швидко знаходити потрібні продукти та не витрачати час на блукання між рядами. 

У VARUS представлені 12 ВТМ. Варіативність товарів власного виробництва постійно зростає і наразі налічує близько 2 000 товарних позицій.

Працює VARUS CAFE та сервіс покупок VARUS.UA. 

Торгова площа нового магазину — 318 кв м. Для зручності покупців, окрім класичних кас, працюють ще й каси самообслуговування, а з сучасним сервісом Scan&Go покупки стають ще швидшими та комфортнішими. 

VARUS — національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового ритейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість — 108 супермаркетів у різних містах України та DarkStore у Києві. Мережа VARUS працює в кількох форматах: класичні супермаркети, магазини To Go і сервіс VARUS.UA.

 

 



Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.