Компанія JTI Україна провела презентацію нового продукту Ploom X Advanced для своїх торгових партнерів

24.05.2024
864
PR матеріал

Фото: пресслужба JTI

22 травня у готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv відбулася презентація новітньої системи нагрівання тютюну Ploom X Advanced. JTI Україна, один з найбільших виробників тютюнової продукції, запросив на подію головних торгових партнерів компанії. Близько 300 представників торгових компаній та рітейлу змогли ознайомитися з новим продуктом та дізнатися про його конкурентні переваги. Сам захід та зала, включаючи стилізовані фотозони, були оформлені у стилі Ploom X Advanced: ергономічний дизайн, технологічні рішення та преміальність.


Під час презентації з вітальним словом до гостей заходу звернулася Світлана Шарамок, генеральна директорка JTI Україна. «Для нашої компанії це важлива подія. Зокрема і тому, що запуск нового інноваційного продукту в ці важкі часи чітко демонструє нашу непохитну віру в потенціал та перемогу України. Наразі Ploom X Advanced присутній у 18 країнах. А сьогодні до сім’ї Ploom долучається й Україна», – сказала вона. 

Гостям також продемонстрували адресне відеозвернення Такехіко Тсутсуї, виконавчого віцепрезидента продуктів із потенціалом зниженого ризику компанії JTI. «Ми дуже раді запустити Ploom X Advanced в Україні, адже тут у нього великий потенціал. Ploom X Advanced розроблений і вперше виведений у продаж у моїй рідній країні Японії, де отримав визнання вимогливих японських споживачів. І тепер ми раді представити Україні цей особливий досвід Ploom», – сказав у своїй вітальній промові Такехіко Тсутсуї.

В компанії впевнені, що Ploom X Advanced стане вибором вимогливого українського споживача, який цінує преміальний дизайн та якість. 

Торговим партнерам також розповіли про основні характеристики пристрою Ploom X Advanced:

Необмежену кількість затяжок протягом 5 хвилин

До 20 сеансів після заряджання протягом 1 години 30 хвилин

Запатентовану технологію HeatFlow, що має досконалий потік повітря

Технологію Intuitouch – просте управління дотиком і світлодіодні сповіщення

Ергономічний дизайн – зручна форма пристрою та преміальний вигляд 

Аксесуари преміум класу: передні змінні панелі та чохли

7 збалансованих та м’яких ароматів тютюну зі стіками Sobranie

Запуск Ploom X Advanced розпочинається з Києва, але в найближчих планах компанії – розширити присутність по всій країні. Генеральна директорка JTI Україна зазначила, що компанія тільки починає свій шлях у досить конкурентному сегменті нагрівання тютюну. «Тим не менш, ми віримо в успіх Ploom, адже ми маємо три головні елементи для цього успіху: чудовий продукт, амбітні плани, а також надійних партнерів. Тож разом з вами ці амбітні плани перетворяться на реальність», - сказала Світлана Шарамок. 

Ploom X Advanced: Розроблений у Каліфорнії. Вдосконалений в Японії. Тепер в Україні.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.