Zara відновлює роботу інтернет-магазину 2 квітня, перші три свої магазини у Києві 3 квітня

02.04.2024
804

Фото: fergana

Після відновлення роботи онлайн-майданчика 2 квітня, вже наступного дня до роботи повернеться близько 20 магазинів Inditex у Києві, зокрема, Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho і Zara Home, повідомляє Forbes з посиланням на іспанське інформаційне агентство EFE.


Іспанська група Inditex поступово відновлює комерційну діяльність в Україні, починаючи з вівторка, йдеться в повідомленні EFE. Компанія повертається до діяльності з перезапуску інтернет-магазину, а вже зі день — 3 квітня — з близько 20 магазинами своїх брендів у столиці, серед яких три Zara.

Про повернення до роботи Zara в Україні Forbes також повідомив один з топменеджерів торгово-розважальних центрів Києві, який через комерційні умови, які забороняють розголошувати інформацію про бренд, погодився спілкуватись на умовах анонімності.

За останні кілька днів про повернення найближчим часом на своїх сторінках у соцмережах повідомляли ТРЦ Lavina Mall і Respublika Park. Всього група може відкрити близько 50 магазинів, зокрема, й у інших містах. Наразі у компанії відкриті вакансії у львівських ТРЦ Forum Lviv і King Cross Leopolis, черкаському ТРЦ Lubava і вінницькому ТРЦ SkyPark.

Для роботу в Zara Home вакансії відкриті в ТРЦ Gilliver та River Mall у Києві.

Магазини Inditex повертаються на український ринок через понад два роки після того, як почалося російське повномасштабне вторгнення. До російської агресія іспанська компанія мала 84 магазини в Україні з прибутком у 2021 році розмірі 58 млн євро, пише EFE.

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.