Arricano викуповує свої акції у Dragon Capital

19.03.2024
373

Фото: Arricano

Arricano Real Estate PLC та Dragon Capital досягли домовленості, згідно з якою Arricano викуповує свої акції у Dragon Capital. Метою угоди є введення в компанію нового американського інвестора.


Arricano Real Estate PLC володіє чотирма торгово-розважальними центрами (ТРЦ) у Києві, Запоріжжі та Кривому Розі та є однією з найбільших за оборотом мереж ТРЦ в Україні. Крім того, Arricano будує три об’єкти нерухомості та планує додаткові інвестиції в економіку України, незважаючи на війну.

Акції Arricano було розміщено на Лондонській фондовій біржі у 2013 році та виключено з лістингу через війну у 2023 році. Крім Dragon Capital, Arricano залучав іноземні інвестиції від різних авторитетних міжнародних інвестиційних банків, включаючи Goldman Sachs і клієнтів Morgan Stanley.

Dragon Capital є провідною українською групою компаній, яка працює в сфері прямих інвестицій та фінансових послуг, надаючи повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних та приватних клієнтів.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.