Статуетки з оригінальним дизайном на подарунок

19.01.2024
824
PR матеріал

Ексклюзивні статуетки дарують близьким, друзям і колегам. Такі вироби ніколи не назвуть «збирачами пилу», бо вони мають культурно-історичну цінність або авторський дизайн. Якщо збираєтеся купити статуетку в подарунок від себе чи колективу, дізнайтеся, що можна придбати в Україні.


Стильні дизайнерські статуетки

У магазині FAMA можна купити статуетки на подарунок від відомих художників і скульпторів Олександра Архипенка, братів Озюменків, Олега Кедрі, В’ячеслава Дідковського, Олесі Данилюк, Олександра Мацюка та майстрів бренду Vizuri. Їхні роботи цінуються за ручне виготовлення, використання дорогих або рідкісних матеріалів. У статуетках майстри використовують:

  • бронзу;
  • латунь;
  • мідь;
  • мармур;
  • натуральні камені;
  • срібло;
  • позолоту.

Здебільшого скульптори працюють у якомусь одному напрямі чи стилі. Кожна їхня статуетка — це деталізований виріб у формі реального об’єкта, історичних і міфічних персонажів.

Наприклад, у В’ячеслава Дідковського є авторська робота Феміда — статуетка з міді й мармуру. В Андрія Озюменка — величні й помпезні вироби у вигляді імператорів, богів, воєначальників та міфологічних образів. А в його брата, Петра Озюменка, — подарункові статуетки, що відтворюють образи з біблійних сюжетів: Адам і Єва, ангели тощо. Якщо вам потрібні елітні подарунки від цього творчого дуету, ви можете замовити декоративні статуетки з металу, яшми, чорної перлини тощо.

Колекційні статуетки

Антикварні статуетки купити можна просто зараз. В асортименті магазину FAMA є пожежна машина Ford 1914 року, мотоцикл BMW 1932 року, Mercedes 190 SL 1950-х років, VW-BusFeuerwehr другої половини XX століття тощо.

Якщо вас цікавлять рідкісні порцелянові статуетки, то в магазині можна придбати вироби Карла Хіммельштоса, СальвадораФуріо, Лори Фрідріх-Гронау й інших майстрів. Крім того, тут є багато виробів з порцеляни на українську тематику від легендарного скульптора Владислава Щербини.

Подарункові статуетки з українською символікою

Гарний подарунок на день народження патріоту України — дерев’яна статуетка Козак. Це оригінальний предмет декору, виготовлений у вигляді мужнього козака. Замість традиційного одягу на ньому спорядження військовослужбовців ЗСУ.

Інші декоративні статуетки на українську тематику можуть бути у вигляді тризуба, Вакули з чортом, козаків Запорізької Січі, гетьманів, Тараса Шевченка та ін. Крім того, є набори з декількох виробів — порцелянові статуетки, у яких відтворені сюжети з народних легенд, колядок та інших традиційних святкових обрядів. Щоб забрати ексклюзивні статуетки, завітайте до магазину FAMA за адресою: м. Київ, вул. О. Гончара, 52 (вхід з двору, 2-й під’їзд), офіс 81.

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.