Новинка від ТМ «Ласунка»! Вишуканість у світі морозива!

06.11.2023
570
PR матеріал

Фото: пресслужба «Ласунка»

Цього сезону асортимент компанії «Ласунка» поповнився двома новими десертами. Компанія розширила преміальну лінійку морозива «Banket DELUXE» та створила дві надзвичайні новинки! 


Стильні баночки, у зручній вазі 300 грамів, точно вразять вас своїм неймовірно смачним наповненням. Адже до складу цих «Banket DELUXE» входить натуральний шоколад із самої Бельгії, завдяки чому щось таке знайоме та звичне, як морозиво одразу перетворюється на неймовірно вишуканий десерт.

Морозиво «Banket DELUXE» ванільне з вишнею

У цьому «Banket DELUXE» чудово усе! Починаючи від ніжного ванільного морозива, доповненого соковитим вишневим джемом, що містить шматочки стиглих ягід та закінчуючи хрустким темним бельгійським шоколадом. Смаки, що виграшно працюють разом, утворюючи неймовірне поєднання.

Морозиво «Banket DELUXE» шоколадне з кремом

Друга новинка від «Ласунки» - це шоколадне морозиво у парі з легким кремовим соусом з ніжною текстурою, смаки яких вигідно підкреслили білим бельгійським шоколадом. Цей «Banket DELUXE» точно прийдеться до душі усім фанатам шоколадних смаків, та безперечно стане одним з фаворитів.

Тепер дякуючи фантастичному «Banket DELUXE» від компанії «Ласунка», купити морозиво, яке приємно вразить смаком стало набагато легше!

«Banket DELUXE» з натуральним бельгійським шоколадом – коли вишуканість має смак!

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.