"Нова пошта" відкрила перше відділення в Німеччині за межами Берліна

03.10.2023
395

Фото: прес-служби компанії Нова Пошта

Група компаній "Нова пошта" запустила відділення Nova Post у Гамбурзі, яке стало третім відділенням у Німеччині та першим - за межами Берліна, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу компанії


"Перше відділення в Гамбурзі й уже третє відділення Nova Post у Німеччині. Тепер українці в Гамбурзі та прилеглих населених пунктах можуть надсилати речі додому й швидко отримувати посилки з України", - йдеться в повідомленні групи.

У новому відділенні можна відправляти й отримувати документи, посилки та вантажі до 100 кг із понеділка до суботи. Термін доставки в Україну - від п'яти днів.

Зазначено, що до кінця 2023 року група планує відкрити 17 відділень у різних містах Німеччини й надати клієнтам можливість отримувати посилки з України в поштоматах і пунктах видачі в магазинах.

"До кінця року ми відкриємо ще 17 відділень у Мюнхені, Франкфурті-на-Майні, Кельні, Дюссельдорфі, Дрездені тощо. Крім того, найближчим часом плануємо надати можливість клієнтам отримувати посилки з України в поштоматах і пунктах видачі в магазинах", - зазначив СЕО Nova Post у Німеччині Сергій Симонов.

Як повідомлялося, перше відділення Nova Post у Німеччині відкрили в Берліні 30 червня 2023 року.

"Нова пошта" вже працює в Польщі, Литві, Чехії, Німеччині, Молдові та Румунії.

До мережі "Нова пошта" в Україні на початок липня цього року входило понад 10 тис. відділень і більш ніж 14 тис. поштоматів.

До ГК входять українські та зарубіжні компанії, зокрема "Нова пошта", "НП Логістик", платіжна система NovaPay і "Нова пошта Глобал".

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.