Триповерховий «Юджин Фуд Хол» почав роботу на Хрещатику

22.09.2023
452

Фудхол «Юджин Фуд Хол» з шістьома гастрономічними форматами і баром почав роботу в самому центрі Києва на Хрещатик 24. Це новий проєкт ресторатора Євгена Чернишенка («Юджин Фуд»)


У триповерховому фудхолі є такі корнери: «Юджин бургер», «Юджин азіатчина», «Юджин суші», «Юджин піца», «Юджин шаверма», «Юджин паста & салат», «Юджин бар».

«Тренд на фуд холи по всьому світу зростає з кожним роком, відвідувачі все більше полюбляють прийти в одне місце та спробувати різні кухні, але в Києві завжди була їх нестача», - коментує Євген Чернишенко, СЕО мережі ресторанів Юджин Фуд.

На локації діє формат самообслуговування. Замовлення з будь-якого з закладів чи навіть з усіх одразу, можна зробити прямо на касі, чи можна зручно присісти за столик і для замовлення викликати менеджера який допоможе зробити замовлення. Після чого вам видадуть пейджер, і коли він запрацює і замовлення буде готове - його треба забрати в зоні видачі замовлень на 1-му поверсі. 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.