JYSK відновив магазин в одесьокму ТРЦ Рів'єра, в який влучила російська ракета рік тому

11.05.2023
1263

Фото: JYSK

11 травня свою роботу відновлює магазин JYSK в ТРЦ “Рів’єра” у с. Фонтанка, Південна дорога. Рік тому у торговий центр поцілила російська ракета, його було суттєво пошкоджено. Станом на сьогодні ТЦ повністю відновлений, як і магазин JYSK, що відкриває свої двері для покупців. 


 

 

У магазині зокрема було пошкоджено стіни, вітрини, частину обладнання та освітлення, внутрішні комунікації, вхідні двері.  Напередодні цієї події магазин було перебудовано  відповідно до сучасної концепції мережі 3.0, із новим освітленням та просторим дизайном, зональним розміщенням товарних категорій для більш комфортних покупок.

 Загальна площа магазину зі складом становить 1266 кв.м. Також магазин має додаткову виставкову зону для садових меблів площею 74 кв.м.

З нагоди відкриття на покупців традиційно чекатимуть акційні пропозиції, а також – можливість долучитися до благодійної акції у партнерстві з БФ «Твоя опора» і допомогти Одеському обласному центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф. Подробиці за посиланням.

«Символічно, що рівно через рік після руйнування від ракетного удару, відкриється повністю відбудований магазин JYSK в торговому центрі "Рів'єра" в Одесі. Дякую колегам, які не лише вірять в перемогу майбутнього над минулим, а й докладають зусиль, щоб це відбулося максимально швидко, прокоментував Country director JYSK в Україні Євген Іваниця. - З відновленням роботи магазину мережа JYSK в Україні досягне довоєнної кількості 85-ть робочих магазинів». 

Окрім відновлення роботи у ТЦ "Рів'єра" з початку 2023 року мережа JYSK відкрила два нових магазини, а також анонсувала відкриття ще чотирьох нових магазинів до кінця літа – у м. Коломия Івано-Франківської області та м. Кам’янське Дніпровській області у червні, а також у Софіївській Борщагівці у Київській області в липні та Дрогобичі Львівської області у серпні.

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.