Як отримати гроші для інвестування, якщо Ви маєте об’єкт нерухомості у власності?

09.05.2023
1208
Реклама

 

     Закласти квартиру можна не лише у тяжкій фінансовій ситуації, а й зі зворотною метою – для особистого фінансового зростання. Вся справа в тому, що квартира – це чудовий варіант застави у разі кредитування. Такий об'єкт застави може забезпечити позичальнику високі шанси схвалення та добрі умови.

      Як і де в Україні оформити кредит під заставу квартири? Які нюанси треба врахувати. Чи варто інвестувати кредитні гроші у якісь активи? Розберемо все поетапно.

 

Кредит для інвестицій в Україні

      Кредит под залог квартиры для інвестицій - розумна річ, для тих, хто знає, як і куди правильно вкладати гроші. Це може бути будь-що: бізнес-ідея, цінні папери, купівля нерухомості під оренду і навіть криптовалюти.

      Отримати інвестиційний кредит в Україні можна і для цього є багато варіантів. Найвигідніший із усіх - заставний. Таку позику можна оформити як у банку, так і у приватного кредитора. Другий варіант набагато простіше в бюрократичному плані, а в деяких випадках вигідніший і в плані вартості кредиту.

Чи варто брати кредит під заставу квартири?

      Якщо Ви твердо вирішили інвестувати гроші та потребуєте фінансування кредитора, рекомендуємо відповідально підійти до вибору.

Основні правила:

  1. Вибирайте заставний формат – він дозволить отримати більшу суму, знизити обсяг додаткових витрат, а головне – відсоткову ставку;

  2. Краще звернутися до приватного інвестора – банки довго розглядають заявки, чіпляються до документів, надто вимогливі до офіційних доходів. Крім того, банки обов'язково враховують кредитну історію клієнта;

  3. Оцініть усі плюси та мінуси кредитора – зверніть увагу на абсолютно всі пункти в договорі, проаналізуйте вартість кредиту згідно з терміном кредитування, ознайомтеся з відгуками клієнтів компанії.

      Чи варто оформлювати кредит під заставу квартири? Так, зараз це вигідно, тому що інвестиції під час кризи у більшості випадків приносять прибуток, особливо у довгостроковій перспективі.

 

Які установи надають заставну позику під інвестиції?

     Закласти квартиру у приватній фінансовій компанії Ви можете під будь-які цілі, у тому числі для інвестицій. У Києві та інших регіонах України найвигідніший формат співпраці пропонує компанія Status Finance.

      Крім багаторічного досвіду, ця організація може похвалитися тисячами задоволених клієнтів та кредитними продуктами, які індивідуально адаптовані під різні цілі позичальників.

      Кредит під заставу квартири в Status Finance – які умови?

  1. Сума – до 20 000 000 гривень;

  2. Процентна ставка – 1,5% на місяць;

  3. Строк погашення – до 84 місяців;

  4. Схвалення та видача коштів за 24 години;

  5. Кредитна історія та рейтинг не має значення;

  6. Мінімальний пакет документів для оформлення.

     Хочете інвестувати та мати пасивні доходи? Дізнайтесь, як оформити кредит під заставу квартири в Status Finance всього за 10 хвилин на сайті компанії, або за телефоном у менеджера +38-063-182-11-11.

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.