Епіцентр запускає мережу з надання побутових послуг "Мультисервіс"

18.04.2023
1167
Епіцентр запускає мережу з надання побутових послуг "Мультисервіс"

Фото: Епіцентр

Епіцентр запустив спеціалізовану мережу з надання послуг населенню — хімчистки, ремонту одягу та взуття, відновлення кросівок. Про це повідомляє прес-служба компанії


 

Перші об'єкти запрацювали в оновлених торгових центрах “Епіцентр” в Івано-Франківську та в найбільшому ТЦ мережі на Полярній у Києві.

 У березні 2022 року компанія запустила нову спеціалізовану мережу з надання побутових послуг “Мультисервіс”. Результати роботи перших об'єктів продемонстрували велику зацікавленість серед відвідувачів в послугах професійної хімчистки одягу, взуття, подушок та текстилю.

 Крім екочистки кожна точка “Мультисервісу” включає такі послуги як прання та прасування, ремонт одягу та взуття, відновлення кросівок, відновлення шкіряних сумок, а також вже відома відвідувачам “Епіцентру” послуга виготовлення ключів в пункті “КлючМайстер”.

 У планах компанії - запуск точок чистки та ремонту одягу і взуття через всю мережу Епіцентр, а згодом вихід на зовнішні локації. Найближчим часом буде відкрито ще 4 точки. Площа кожного об’єкту становитиме приблизно 50 кв. м. 

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.