Мережа зоомаркетів MasterZoo почала співпрацю з Glovo. Доставка працює поки що у Києві

23.03.2023
752

Фото: MasterZoo

Відтепер у застосунку Glovo можна зробити замовлення із найбільшої мережі зоомаркетів в Україні MasterZoo. Наразі доставка доступна з 14 магазинів у всіх районах міста Києва. Згодом до платформи Glovo зооритейлер планує поступово підключити й інші міста та збільшувати асортимент на доставку.


 

MasterZoo має велику мережу по Україні – це 134 магазини у 27 містах. Наразі доставка доступна з 14 магазинів у всіх районах міста Києва. Згодом до платформи Glovo зооритейлер планує поступово підключити й інші міста та збільшувати асортимент на доставку.

Зробити замовлення із MasterZoo можна у застосунку Glovo в розділі “Магазини та Сервіси”. Асортимент складає понад 600 товарів шести категорій – коти, собаки,  акваріумістика, гризуни, птахи і тераріумістика. 

Найбільша кількість замовлень, що вже були доставлені з MasterZoo з моменту його появи у застосунку Glovo, належить до категорії “Корм для котів”, а “Корм для собак” займає друге місце. Третя популярна категорія – “Ласощі для собак”. Такий розподіл співвідноситься з даними дослідження Euromonitor International за 2021, який зафіксував популяцію котів в Україні на рівні 7,7 мільйона, а собак - 4,4, мільйони. І хоча коти залишаються найбільш популярними домашніми тваринами, популяція собак росте швидше.  

 

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.