Де придбати флагманський iPhone в Україні?

10.03.2023
571
Реклама
PR матеріал

iPhone - Це перший у світі смартфон. До його виходу у 2007 році світова спільнота навіть не уявити собі не могла, що з телефону можна виходити в інтернет, знімати фото та відео та викладати їх у свої соціальні мережі чи перевіряти електронну пошту. Але корпорація з Купертіно не почала спочивати на лаврах першовідкривача, і в кожному новому поколінні (а їх уже чотирнадцять) пропонує нові, невідомі раніше опції. Пропонуємо дізнатися, які сюрпризи підготували у флагманських моделях Айфон 14 та де його купити в Україні за найкращими цінами.


  

Основні переваги флагмана останнього покоління

iPhone 14 Pro отримав цілу низку удосконалень, які дозволили йому стати ще зручнішою, потужнішою та функціональнішою. Зовні він одразу виділяється від «побратимів» минулих поколінь, оскільки замість чубчика одержав урізання на екрані Dynamic Island, на якому розмістилися об'єктиви фронтальної камери та сканера обличчя. Сам дисплей став ще яскравішим і отримав покращену роздільну здатність, що робить графіку вражаюче реалістичною та насиченою. Камерний модуль отримав нові діафрагми, а основні об'єктиви вперше вийшли з роздільною здатністю 48 мегапікселів. Підтримуються всі режими раніше. З'явилася абсолютно нова опція Crash Detection, яка автоматично відправляє повідомлення під час аварії, навіть не чекаючи дій користувача. Якщо зараз немає мобільного покриття, смартфон скористається супутниковим зв'язком – для цього компанія навіть запустила власні супутники.

 

Найкраще місце для покупки «яблучної» техніки

Успішні українці для покупки Айфон та інших «яблучних» гаджетів звертаються до інтернет-магазину продукції Apple My Cloud Store. Це офіційний дистриб'ютор бренду, який зможе надати справді вигідні умови для замовлення:

  • найширший асортимент, представлені всі новинки та хітові продукти від Епл;
  •  Офіційні гарантії якості. Вся продукція оригінальна та на неї поширюються гарантійні зобов'язання виробника. Плюс можна оформити розширене страхування від магазину;
  •  Демократичні ціни. Вони нижчі за середні, як у офіційного дистриб'ютора, плюс можна оформити розстрочку на вигідних умовах;
  •  Великий вибір аксесуарів. Для смартфонів це чохли, дротові зарядні пристрої;
  •  Власний сертифікований сервісний центр. Там надають послуги з гарантійного та післягарантійного обслуговування з використанням оригінальних деталей та інструменту.

Крім того, вам не потрібно нікуди їхати заради покупки – швидка доставка діє у всі регіони України.

 

 

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.