«Сільпо» у Херсоні доставлятиме разом з інтернет-замовленнями листівки від українців

15.02.2023
523

 

 

15 лютого «Сільпо» запускає у Херсоні «Доставку добра». Кожен українець може написати листівку зі словами підтримки для херсонців, що оговтуються після тимчасової окупації міста. Кур’єри «Сільпо» доставлятимуть листівки до дверей разом із продуктами з місцевих маркетів мережі.


 

 «Запускаючи “Доставку добра” в українському Херсоні, ми прагнемо, аби будь-хто з будь-якого куточка України міг підбадьорити наших любих херсонців. Зараз у них майже немає світла, тепла, зв’язку. Вони потерпають від постійних ворожих обстрілів, однак уже намагаються повернутися до повноцінного життя. Кожен охочий може написати наснажливі повідомлення для херсонців у телеграм-боті від “Сільпо”, а ми передамо їх адресатам на листівках, що стануть приємним доповненням до їхніх замовлень із маркетів. Віримо, що це лише початок нашої ініціативи й невдовзі “Доставка добра” діятиме у Донецьку, Луганську, Криму та на інших українських територіях, де нас уже зачекалися наші гості», — говорить Катерина Огуряєва, директорка з маркетингу мережі супермаркетів «Сільпо».


У листопаді 2022 року мережа «Сільпо» відновила роботу двох магазинів у деокупованому Херсоні. Вони працюють за адресами: вул. Будівельників, 27-А та просп. Ушакова, 49

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.