Сервіс оренди одягу Oh My Look! припинив роботу в Києві

13.02.2023
586
Сервіс оренди одягу Oh My Look! припинив роботу в Києві

Фото: gloss.ua

Сервіс оренди одягу Oh My Look!, який розвивала Лера Бородіна, припинив роботу в Києві з 1 лютого 2023 року. Про це засновниця повідомила на своїй Instagram-сторінці


 

Сервіс оренди гардеробу  Oh My Look! був запущений у 2013 році. 

Згідно з заявою Лєри Бородіни, Oh My Look! «йде на саббатікал», тобто може бути перезапущений в майбутньому.

"Чому саме «саббатікал», а не закриття? Бо я вірю в свідоме споживання в 10 разів сильніше ніж в 2013. Бо я знаю, що прийде час — коли свята не просто повернуться в нашу реальність, а стануть ще гучнішими і важливішими ніж у тому, минулому житті", — написала Лєра Бородіна. — А до того — ми відкриті для запитів по релокаціі сервісу в іншу географію."

Як Бородіна повідомила в інтерв‘ю Forbes, інші бізнеси підприємиці зливаються в один e-commerce проєкт — магазин подарунків Lavla, інтернет-магазин косметики G.Shop, та освітній проект NOM. Продовжить розвиватися і G.Bar, який Лєра заснувала 7 років тому разом із Сабіною Мусіною. Вони  мають на меті зробити його світовим брендом за рахунок продажу франшизи.

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.