5 способів для ефективного вивчення мов у застосунку «Промова»

29.12.2022
801
Реклама

 

Після усіх цих років? Завжди! Знання англійської та інших іноземних мов було, є і завжди буде залишатися актуальною навичкою у сучасному світі. У наш час, знати ще одну мову крім рідної уже не є рідкісним явищем. Мати дві і більше мов у своєму арсеналі – це вже скоріше маст, аніж перевага. Тепер нікого не здивуєш тим, що ти можеш розібратися з табло в аеропорту чи зачекінитися в готелі, бо у школі кожен з нас точно вивчав англійську мову. На якому рівні ми зупинилися – це вже інше питання. Добре, що вивчати іноземні мови ніколи не пізно! Головне – знайти правильний спосіб, який буде приносити результат та не нагадуватиме ті самі заняття у школі, які так хотілося пропустити.

Затяжний період пандемії коронавірусу довів, що онлайн-навчання нічим не гірше, а, навпаки, навіть краще, ніж усі ці мовні школи, у які так ліньки йти після роботи. Ефективне вивчення іноземної мови більше не проблема, коли маєш сучасний гаджет та підключення до Інтернету. Пропозиції про те, як можна вчитися онлайн лунають ледь не з кожного закутка. Хтось вивчає англійську у застосунку Duolingo, хтось іспанську на заняттях з викладачем на Preply, а хтось просто підписався на різні акаунти у соцмережах, щоб навчання йшло легше через звичний формат контенту та платформи.

В ідеалі хочеться зробити з вивчення мови фановий процес, який не потребуватиме надзусиль. Плюс, було б добре мати можливість поєднувати різні способи освоєння іноземних мов, щоб процес не був таким монотонним. Саме тому радимо спробувати вивчення мови разом з українським освітнім продуктом Промова, який поєднав у собі безліч різних методик та способів ефективного вивчення іноземної мови. Promova об’єднує у собі мобільний застосунок, індивідуальні та групові заняття з викладачем, а також соціальні мережі. Окрім англійської, користувач може вивчати до 15 інших іноземних мов, серед яких італійська, іспанська, німецька, українська та навіть хінді. За допомогою цієї платформи можна покращити такі мовні навички, як говоріння, письмо, читання та аудіювання. Граматика та лексика вивчаються в першу чергу, як база для подальших знань. Студенти та викладачі працюють за персоналізованим планом, який швидше допомагає досягти успіху.

На «Промова» можна вивчати мову у 5 ефективних способів:

1. Мобільний застосунок

Здавалося б, що мобільним застосунком для вивчення мов нікого вже не здивуєш, але ж ні. Застосунок Promova пропонує два підходи до навчання – персоналізований та самостійний. Щоб отримати досвід персоналізованого навчання, потрібно відповісти на кілька запитань. Алгоритми визначать рівень володіння мовою, інтереси та цілі й сформують персоналізований план. Кожному юзеру порекомендують перший міні урок, а потім будуть давати підказки, як рухатися далі. Якщо користувач захоче обирати уроки сам, він може пропусти опитування і почати самостійно досліджувати контент у застосунку, серед якого є граматика, лексика та різні відео. Вивчати слова можна за допомогою флеш-карток, а практикувати вимову через короткі відео. Головна фішка «Промова», яка забезпечить ефективне навчання, - це вивчення англійської англійською. Цей варіант підійде навіть зовсім початківцям, бо у застосунку є уроки для всіх рівнів володіння мовою.

2. Групові заняття

Групові заняття – це найбільш звичний та поширений спосіб вивчення мов. Його практикують як онлайн, так і оффлайн. Навчання у групі дозволяє заощадити кошти, адже обходиться дешевше, ніж індивідуальне заняття з викладачем. Студенти можуть обмінюватися досвідом, розвивати сприйняття англійської на слух з різними акцентами та вчитися в ігровій формі. Цей спосіб вивчення мови разом з «Промова» підійде учням будь-якого рівня, адже викладачі мають розроблені програми як для початківців, так і для досвідчених студентів.

3. Індивідуальні заняття з викладачем

Також на «Промова» можна займатися англійською з сертифікованим викладачем, який володіє мовою на рівні носія. Студенти можуть обрати уроки різної тривалості – 25, 50 та 90 хвилин. Перший урок на 25 хвилин буде доступний безкоштовно протягом 7 днів після оформлення пробної підписки. Далі можна обрати бажану кількість занять на місяць.

Індивідуальні заняття англійською підходять для студентів будь-яких рівнів та для досягнення будь-яких цілей. Найкраще – це те, що на приватних уроках англійської уся увага зосереджена лише на одному студенту, що допомагає йому глибше зануритися у мову та краще зрозуміти матеріал. Окрім того, за бажанням, студент може взяти спеціалізований курс, щоб зосередитися на своїх поточних цілях. Це може бути складання ILETS або TOEFL для вступу за кордон, практика письмових навичок для роботи в міжнародній компанії або відпрацювання американської вимови для інтеграції в новому середовищі.

4. Розмовний клуб

Підтримувати та розвивати свій рівень володіння англійською можна і на заняттях у безкоштовному розмовному онлайн-клубі від «Промова». Зустрічі проходять щотижня, і кожного разу викладач пропонує нову тему для опрацювання. Приєднатися до розмовного клубу можуть усі студенти, які володіють англійською на рівні B1 (Intermediate) та вище. На таких онлайн-зустрічах можна покращити розмовні навички, вимову, сприйняття мови на слух, а також познайомитися з цікавими людьми з усього світу. У розмовному клубу зі студентами працює сертифікований викладач, який володіє мовою на рівні носія. Він слідкує за тим, щоб кожен учень мав час попрактикуватися у розмові, та модерує заняття.

5. Соціальні мережі та блог

Останній спосіб вивчення іноземних мов підійде тим, хто не може відірватися від соціальних мереж. Promova має сторінки в Instagram, TikTok та Facebook, де можна знайти безліч нових слів, фраз та ідіом англійською мовою. А у їхньому блозі завжди можна почитати цікаві статті на найрізноманітніші теми, починаючи з того, як написати імейл, і закінчуючи лексикою з трендових серіалів та пісень у TikTok.

Обери свій спосіб вивчення мови або поєднуй декілька, і тоді прогрес не змусить себе чекати!

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.