28 квітня у Києві відбудеться найбільший галузевий захід в Україні — Ukrainian eCommerce Forum

16.02.2022
4001
PR-Матеріал

28 квітня у Києві — зустрічайте Ukrainian eCommerce Forum. Найбільший галузевий захід в Україні, який збирає понад півтори тисячі  учасників щороку. Серед гостей заходу — представники Еva, Ria.ua, Visa, Booking, "АЛЛО", МАУ, Coca-Cola та ін. У рамках конференції працює виставка сервісних компаній, 73% з яких вважають подію джерелом потенційних клієнтів.


Контент Ukrainian eCommerce Forum охоплює всі напрямки онлайн-бізнесу: від UI/UX, аналітики до права та логістики. Формат кейсів дозволяє висвітлити Digital-сферу з обох сторін: з боку підприємців та інтернет-агентств.

Ukrainian eCommerce Forum завжди збирає крутий фідбек: понад 80% учасників відвідують його щороку.

Що на вас чекає 

  • 15+ експертних спікерів;

  • 1000+ учасників;

  • EXPO-зона площею 2 000 м² ;

  • Нетворкінг із різними представниками онлайн-торгівлі.

Крім того, ми уже готові оголосити перших спікерів:

  • Дмитро Кудренко – співзасновник сервісів eSputnik.com та Stripo.email. Експерт у галузі електронної комерції, зокрема автоматизації маркетингу у B2C. 

  • Марія Назаренко — директорка з маркетингу та e-commerce Comfy. Має понад 12 років досвіду з побудови систем клієнтської підтримки та програм лояльності, розвитку маркетингу та e-commerce. 

  • Артем Шевченко – СЕО Epicentr Marketplace, підприємець, експерт з e-commerce та retail, а також співзасновник платформи HUBBER.

Хочете завжди бути на крок попереду конкурентів — залітайте у вир найвизначнішої бізнес-події року. 

Даруємо промокод Retailers_eCom зі знижкою 5%

«КУПИТИ КВИТОК»

Організатори — агентство інтернет-маркетингу NetpeakOctopus Events і Hubber

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.