Катерина Весна стала співробітницею направлення ексклюзивних концептів та розвитку (НЕКТАР) мережі ТЦ "Епіцентр"

15.02.2022
777

Фото: rau.ua

Колишня керівниця департаменту агентських та консультаційних послуг у сфері торговельної нерухомості Cushman&Wakefield в Україні Катерина Весна стала співробітницею направлення ексклюзивних концептів та розвитку (НЕКТАР) мережі ТЦ "Епіцентр". Про це повідомляє RAU з посиланням на компанію.


«Впевнені, що величезний досвід та глибока експертиза Катерини у сфері торговельної нерухомості стануть корисними для подальшого розвитку мережі "Епіцентр" та покращення клієнтського обслуговування», – зазначили у "Епіцентрі". 

Катерина Весна приєдналась до команди Епіцентр К

З 1 листопада 2019 року Катерина Весна очолювала департамент торговельної нерухомості Cushman&Wakefield. До цього, вона обіймала аналогічну посаду в компанії JLL. Катерина була членкинею команди JLL у Києві в період 2013-2015 років і брала участь у реалізації ключових проєктів компанії. У 2015-2016 роках відповідала за здачу в оренду торгових приміщень у першому об’єкті торгової нерухомості формату department store в Україні – ЦУМ (23 500 кв. м) у компанії «Еста Холдинг». 

У професійному портфоліо Катерини, крім універмагу ЦУМ, представлені торгово-розважальні центри Ocean Plaza (70 000 кв. м), "Проспект" (41 400 кв. м), "Караван" (39 300 кв. м), а також проєкти таких великих українських девелоперів, як Arricano Group, DCH, SvitLand Ukraine, Tiko Construction, "Інтергал-буд". Катерина також працювала з регіональними проектами в Івано-Франківську, Полтаві, Одесі, Вінниці, Дніпропетровську та Харкові. Сукупний досвід Катерини у сфері комерційної нерухомості налічує близько 15 років. 

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.