"Нова пошта Глобал" почала доставляти з онлайн-магазинів Іспанії та Франції

10.02.2022
645

Фото: speakerconf.com

З лютого "Нова пошта Глобал" запустила одразу дві країни для онлайн-шопінгу – Іспанію та Францію. Про це повідомили у пресслужбі компанії. Замовити товари можна через сайт NP Shopping.


 

Замовляти товари можна, зокрема, у інтернет-магазинах Zara, Mango, Oysho, Chanel, Christian Dior, Balenciaga, Biotherm, Vichy, Avene та в багатьох інших.

Тарифи

0-1 кг — від $5
1-5 кг — від $4
5–30 кг — від $3,5

Точну вартість можна розрахувати за допомогою спеціального калькулятора на сайті NP Shopping.

Як купувати?

1. Зареєструватися у NP Shopping. В особистому кабінеті отримати адресу для шопінгу, яку потрібно використовувати при покупках.
2. Обрати інтернет-магазин, перейти за покупками, замовити товар онлайн, а у рядку доставки вказати отриману через NP Shopping адресу.
3. Після замовлення в особистому кабінеті NP Shopping реєструвати трекінг номер, отриманий в інтернет-магазині. Далі обрати будь-яке відділення "Нової пошти", поштомат або адресну доставку кур'єром.

Наразі до замовлень вже доступні онлайн-магазини з 9 країн: США, Італія, Туреччина, Китай, Великобританія, Німеччина, Польща, Франція та Іспанія.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.