ЄБРР виділив $50 млн кредиту для Dragon Capital на розвиток логістичної нерухомості

10.02.2022
1078

Фото: Yusen Logistics

Рада директорів Європейського банку реконструкції та розвитку схвалила виділення фінансування у розмірі $50 млн для Dragon Capital Investments Ltd на розвиток та управління індустріальною та логістичною нерухомістю. Про це повідомив керуючий директор прямим інвестиціям Dragon Capital Володимир Тимочко, повідомляє All Retail із посиланням на "Інтерфакс-Україна".


 

За даними ЄБРР, загальна сума проекту становить $143 млн. Зараз працюють над підписанням договорів та закриттям угоди, повідомив Тимочко.

Згідно з описом проєкту на сайті банку, кошти будуть направлені в акціонерний капітал для створення спільного підприємства з Dragon Capital Investments Ltd. Підприємство інвестуватиме у придбання та розвиток комерційної нерухомості в Україні, зокрема у виробничі та логістичні активи у Київській області та інших регіонах.

Крім того, активи підприємства відповідатимуть нормам міжнародного «зеленого» сертифікату BREEAM. Компанія також приєднається до ініціативи GRESB, яка встановлює стандарти екологічних, соціальних та управлінських показників комерційної нерухомості та інфраструктури.

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.