“Укрпошта” за 2021 рік збільшила обсяги експорту на 27% у порівнянні з 2020 роком

09.02.2022
994

Фото: zaxid.net

“Укрпошта” за 2021 рік обробила та доставила 4,7 млн кг експортних відправлень. Цей показник  у порівнянні з 2020 роком зріс на 27%, повідомляють у пресслужбі.


Найбільше українці відправляли посилки до США, Великобританії, країн ЄС, Канади, Австралії та Японії.

Разом з партнером — авіакомпанією Windrose Airlines, “Укрпошта” продовжила чартерну програму до США і відправила до аеропорту Нью-Йорка 96 чартерних вантажних прямих рейсів Київ-Нью-Йорк. Доставлення на інші напрями забезпечило партнерство з 15 пасажирськими авіалініями.

У рамках чартерної програми з авіакомпанією Windrose Airlines для "Укрпошти" виконуються рейси до США на літаках різної конфігурації, забезпечує надходження 70% експортних відправлень без перезавантаження у транзитних аеропортах.

Окрім покращення доставки, “Укрпошта” продовжили інвестувати у розвиток та підтримку малого та середнього  бізнесу на E-Export, розпочавши партнерство з Wish та eBay, і створивши спеціальний освітній портал для українських виробників.

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.