Співзасновник Kyiv Food Market Алекс Купер відкриє новий простір на Львівській площі

07.02.2022
863

Фото: Алекс Купер

У Будинку торгівлі на Львівській площі відкриють громадський простір з баром, бістро та магазинами. Про це повідомив у Facebook cпівзасновник Kyiv Food Market Алекс Купер. //Оновлено. Згідно з коментарем до допису, громадський простір займе частину приміщення.//


Зазначається, що у новому просторі продаватимуться книги та вініл, також там буде офіс ресторанної компанії Купера і кілька інших проєктів.

Фото: Yevgen Nikiforov, Kyivmaps

За інформацією “Хмарочос”, до проєкту залучена дніпровська компанія Expolight, яка розробляла світлові рішення для Odesa Food Market, ресторанів Win Bar, Followers, київського офісу компанії Mac Paw та інших.

  • Нагадаємо, у 2017 році Алекс Купер відкрив простір Odesa Food Market в Одесі. У 2019 році разом із власником мережі La Famiglia відкрив Kyiv Food Market. Також ресторатор розвиває такі заклади як “Молодість”, Сooper Burger, що працюють в Одесі та Києві.

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.