ШІ в бізнесі: передаємо завдання роботам

01.02.2024
1753
PR матеріал

Фото: Microsoft Copilot

Штучний інтелект проникає у всі сфери нашого життя, зокрема в бізнес. Відтепер компанії можуть змінити свій підхід до виконання завдань та оптимізувати робочі процеси завдяки використанню інтелектуальних систем.  


ШІ революціонізує бізнес-сферу, автоматизуючи рутинні завдання та надаючи нові можливості для стратегічного розвитку. Одним із ключових інструментів в цьому контексті є Microsoft Copilot — персональний асистент GenAI, який вбудований в інструменти продуктивності Microsoft 365, такі як Word, Excel, PowerPoint, Outlook і Teams. Цей інноваційний продукт робить рутинні завдання швидшими, ефективнішими та допомагає вам бути готовими до нового етапу розвитку бізнесу.

Як вам допоможе штучний інтелект

Штучний інтелект є ключовим каталізатором для розвитку технологій та ефективності в бізнесі. Він впроваджується в різноманітні сфери, щоб спростити процеси та зробити їх більш продуктивними. Машинне навчання та алгоритми обробки даних дозволяють створювати програми, які ефективно виконують завдання, які раніше вимагали значної людської участі.

Це не єдині переваги та можливості ШІ. Окремо варто виділити:

  • Автоматизацію рутинних завдань. Копайлоти зі Штучним Інтелектом беруть на себе введення даних, організацію файлів і форматування контенту чим звільняють час для більш стратегічної та творчої роботи.

  • Прискорене створення документів та презентацій. Copilot автоматизує процес створення, пропонуючи швидкі варіанти, що заощаджує час та ресурси.

  • Аналіз даних. Швидка обробка великих обсягів інформації, виявлення тенденцій і надання дієвих інсайтів.

  • Контекстно-орієнтована допомогу в режимі реального часу. Релевантна підтримка та поради під час роботи з документами чи важливими рішеннями.

  • Забезпечення безперебійної комунікації. Єдність усіх інформаційних потоків у пакеті M365, забезпечуючи безперебійну комунікацію.

Таким чином, ШІ стає не просто інструментом для полегшення завдань, але й кроком уперед у напрямку ефективного та інтелектуального використання ресурсів.

Чи замінить штучний інтелект людину

Питання про те, чи може ШІ замінити людину, залишається актуальним. Однак, важливо відзначити, що Microsoft Copilot не ставить за мету виведення людини з процесів прийняття рішень, але робить рутинні завдання більш ефективними. Його завдання — допомагати та підтримувати працівників, вивільняючи їх від монотонних обов'язків та надаючи можливість фокусуватися на стратегічних завданнях.

Застосування технологій GenAI може звільнити до 70% часу працівників. Це не означає втрату робочих місць, але, навпаки, створення можливостей для більш продуктивного та творчого використання цього часу.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.