WayForPay тимчасово припинив прийом платежів. НБУ затримує видачу ліцензії

03.05.2023
2365

Сервіс інтернет-платежів WayForPay тимчасово припинив прийом платежів у зв'язку з затримкою у видачі ліцензії НБУ. Орієнтовний час отримання ліцензії — 5 травня 2023 року. Відповідного листа отримали бізнес-клієнти сервісу.


 У зв'язку із затриманням розглядом з боку НБУ на подовження ліцензії ТОВ "ФК ВЕЙ ФОР ПЕЙ" банки партнери призупиняють роботу із сервісом Way For Pay до надання ліцензії. Орієнтовний строк отримання ліцензії — 5 травня 2023 року. Про це йдеться в електронному листі бізнес-клієнтам, копія якого є у RetailersUA

 

Way For Pay — це сервіс прийому онлайн-платежів для бізнесу. Згідно з даними OpenDataBot у 2022 році дохід компанії становив 291,5 млн грн, а чистий прибуток — 2,46 млн грн.

Згідно з офіційним повідомленням на сайті регулятора вже 21 учасник ринку фінансових платіжних послуг отримав ліцензії, а процес ліцензування триває. Загалом на переліцензування подали пакети документів 33 компанії.

Раніше ми повідомляли, що компанія Nova Pay отримала розширену ліцензію НБУ, яка дозволяє їй випускати карти, надавати кредити і послуги еквайрингу бізнес-клієнтам.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.