АМКУ дозволив компанії Terwin Group Руслана Шостака придбати ТРЦ Neo Plaza у Дніпрі

01.03.2024
946

Фото: opentv.media

Антимонопольний комітет дозволив ТОВ «Тіксід», що входить у Terwin Group, придбати дніпровський торгово-розважальний центр Neo Plaza, йдеться у рішенні відомства, пише Forbes


«Надано дозвіл на набуття ТОВ «Тіксід» контролю над ТОВ «Аркада Фінанс», – йдеться у рішенні Антимонопольного комітету України (АМКУ).

Компанія «Тіксід» входить у корпорацію «Тервін», яку створив Руслан Шостак у жовтні 2023 року. А ТОВ «Аркада Фінанс» є власником ТРЦ Neo Plaza на вулиці Марії Кюрі, 5 у Дніпрі. Загальна площа торгово-розважального центру – 24 764 кв. м.

ТРЦ Neo Plaza відкрився наприкінці 2019 року неподалік центру Дніпра на місці торгово-розважального комплексу центру «Материк». Його девелопером була компанія Joint Industrial Park (JIP), а одним із якірних орендарів – супермаркет мережі Varus, співвласником якої є Руслан Шостак.

У тому самому році в ТРЦ Neo Plaza відкрився магазин EVA у новому форматі «лабораторії краси». Його ключова відмінність від класичних магазинів – широка представленість косметичної та парфумерної продукції.

«Ми розглядаємо купівлю складських комплексів і ТРЦ у Києві та Дніпрі», – казав в інтерв’ю Forbes співвласник Terwin Group Руслан Шостак наприкінці 2023 року. Яких саме торговельних центрів – він не уточнив, пославшись на переговори, які ще тоді тривали.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.