Zakaz.ua запустив доставку продуктів з віртуального супермаркету “За Раз”

25.01.2024
1222

Фото: Zakaz.ua

З 22 січня у мешканців Києва зʼявилася можливість замовляти продукти на платформі сервісу доставки Zakaz.ua з ще одного супермаркету — новим ритейлером на платформі став віртуальний онлайн-супермаркет «За Раз»


“Віртуальний онлайн-ритейл — це зручний спосіб ведення торгівлі через Інтернет, який не обов'язково передбачає наявність власного фізичного магазину. Такий формат створює для компанії додаткові канали прибутку, допомагає розширювати можливості та цільову аудиторію. Наразі замовити доставку продуктів з онлайн-супермаркету “За Раз” можуть мешканці столиці та передмістя. Невдовзі планується також впровадити можливість для Клієнтів доставку замовлень із “За Раз” по всій країні за допомогою нашого логістичного партнера Нова Пошта”, — розповідає Андрій Курський, СЕО Zakaz.ua. 

Асортимент віртуального онлайн-ритейлера “За Раз” на сайті Zakaz.ua включає понад 50 000 товарів. Серед яких — ексклюзивні вітчизняні та іноземні товари, екологічні продукти локальних виробників, фермерств та крафтових мануфактур, різноманітні фрукти та овочі, молочна продукція, свіжа риба і м'ясо, дитяче харчування, заморожені продукти, охолоджені напівфабрикати, а також великий асортимент непродовольчої групи товарів. 

Для оформлення замовлення необхідно зайти на сайт https://zaraz.zakaz.ua або відкрити мобільний застосунок Zakaz.ua, вибрати місто, спосіб доставки, потрібну адресу, наповнити кошик та відзначити зручне часове вікно доставки. Після підтвердження замовлення персональний шоппер почне збирати товари згідно зі списком, а потім передасть їх кур’єру. У випадку відсутності товару зі списку замовлення, з покупцем зв'яжуться та запропонують замінити його на аналогічний в тій самій ціновій категорії. Традиційно доставка здійснюється в рамках 2-годинних слотів з 10:00 до 22:00 в усі райони столиці та передмістя. 

Також існує можливість експрес-доставки замовлення протягом години, за умови, що корзину було оформлено за 2 години до потрібного слоту. Усі продукти кур’єри доставляють зі збереженням температурного режиму (глибоке заморожування та охолоджені продукти харчування) з урахуванням товарного сусідства та транспортуються у спеціальних термостійких контейнерах. Мінімальна вартість доставки від 89 грн. На честь відкриття “За Раз” для нових клієнтів сервісу Zakaz.ua діє акційна пропозиція, в рамках якої перші дві доставки замовлень з онлайн-супермаркету вагою до 51 кг при сумі чека від 900 грн безкоштовні. 

Також для Клієнтів можлива безкоштовна доставка замовлення вагою до 51 кг при сумі чека від 3000 грн.

Zakaz.ua — український сервіс доставки продуктів, що входить до міжнародної групи компаній Zakaz Global. Замовлення здійснюється на сайті та в додатку Zakaz.ua на iOS та Android. Сервіс працює на ринку України з 2010 року й надає послуги замовлення та доставки продуктів харчування з популярних продуктових мереж роздрібної торгівлі: METRO, Аuchan, NOVUS, МегаМаркет, ЕКО маркет, Таврія В, VARUS, UltraMarket, Восторг, КОСМОС, супермаркет “Харків”, WINETIME та За Раз. Власна IT-платформа дозволяє приймати, обробляти і доставляти замовлення максимально оперативно. На сьогодні кур’єрська адресна  доставка доступна у 13-ти великих містах України (Київ, Дніпро, Запоріжжя, Харків, Одеса, Вінниця, Львів, Житомир, Полтава, Рівне, Івано-Франківськ, Чернівці, Кривий Ріг), а також у Молдові (Кишинів, Бєльці). Зокрема, компанія здійснює доставку товарів по всій країні (за виключенням тимчасово окупованих територій) через поштові відділення партнера — логістичної компанії Нова Пошта. 

За Раз — віртуальний інтернет-супермаркет продуктів харчування та товарів повсякденного вжитку від Zakaz.ua, заснований в 2024 році. Замовлення товарів здійснюється на сайті та в мобільному застосунку Zakaz.ua на iOS та Android. 

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.