«Нова пошта» відкрила перше відділення в Італії

13.12.2023
881

Фото: Нова пошта

«Нова пошта» вийшла на ринок Італії, відкривши перше відділення у Мілані, повідомляє Forbes з посиланням на пресслужбу поштового оператора. Це 11-та європейська країна, де запрацювала Nova Post.


Відділення Nova Post працює у Мілані, клієнти можуть отримувати та відправляти в Україну документи, посилки та вантажі до 100 кг. Термін доставки з України в Італію – від п’яти днів. Відділення в Італії стало 80-м для компанії у Європі. Найближчим часом «Нова пошта» планує розширити мережу та відкрити відділення ще у Римі та Неаполі. «Наступного року плануємо відкритися у всіх європейських країнах», – розповів Олександр Лисовець, СЕО Nova Post Europe.

Nova Post вже вийшла на ринок 11 європейських країн: Польщі, Литви, Чехії, Румунії, Німеччини, Словаччини, Естонії, Латвії, Італії та Молдови. За рік роботи у Європі компанія вже доставила 1,3 млн посилок. У листопаді перше відділення «Нової пошти» запрацювало у Будапешті, це була 10-та країна Європи, де запрацювала НП.

Торік «Нова пошта» доправила 6,5 млн міжнародних посилок, що на 30% менше, ніж у 2021-му (9,3 млн). При цьому кількість посилок із України зросла у пʼять разів порівняно з минулим роком. Найбільше посилок доставлено в Польщу та Німеччину, повідомила пресслужба компанії. Саме ці країни прийняли найбільше українців (за оцінкою НП – 4 млн).  

Упродовж 2022 року виторг компанії зріс на 13,6% – до 23,7 млрд грн.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.