ТРЦ Respublika Park у Києві відзначив другу річницю

14.11.2023
1167
PR матеріал

Навіть під час війни в ТРЦ відбувається справжній марафон нових відкриттів.


ТРЦ Respublika Park відсвяткував два роки з дня свого офіційного відкриття. За цей період ТРЦ став центром культурних та благодійних подій. Це сучасний комплекс, що об'єднує понад 250 магазинів світових та локальних брендів, кінотеатр, ресторани, парк розваг, аеродинамічну трубу і справжній зелений простір для відпочинку та сучасні майданчики для організації заходів.

"Понад півтора роки в умовах повномасштабної війни, ТРЦ Respublika Park продовжує свою успішну діяльність завдяки командній роботі, вірі в Україну та потужній підтримці інвесторів. Разом з нашими партнерами-орендарями ми працюємо та допомагаємо задля Перемоги! В ТРЦ Respublika Park команда здійснила справжній марафон нових відкриттів, включаючи міжнародні та українські бренди, запуск аеродинамічної труби з латвійськими партнерами, відновлення роботи міжнародних брендів, відкриття флагманського магазину HalfPrice та повернення H&M, і ми не зупиняємось, наш марафон продовжується”, – зазначає генеральний директор ТРЦ Respublika Park Юлія Щаслива.

У день святкування другої річниці, 12 листопада, до Respublika Park завітала 124 351 людина. Такий великий трафік свідчить про популярність ТРЦ серед відвідувачів.

Одним із найяскравіших моментів свята став благодійний концерт за участі поп-діви української сцени – Тіни Кароль. Її потужний вокал, надихаюча атмосфера та улюблені хіти перетворили святковий захід у справжню феєрію. Святкова програма від телеканалу М1 та телемарафони з улюбленими ведучими - Андрієм Чорноволем та Лєрою Товстолєс, стали особливими враженнями в святковому заході. Виступи відомих українських артистів, таких як Chico&Qatoshi, Positiff, М'ЯТА, Diana Gloster, гурт Sestra, Foresight Dance Theatre та СHEEV, зробили цей концерт незабутнім для всіх присутніх. 

"Ці два роки були для нас неймовірні. Неймовірно результативні, неймовірно обнадійливі, неймовірно складні. Ми безмежно вдячні нашим орендарям, адже без них, без їхньої віри в наш ТРЦ ми б не досягли таких результатів. Наша команда підписала понад 11 тис. квадратних метрів, провела більш ніж 50 івентів. Гордість за суперпрофесійну команду, гордість за незламні бізнеси, гордість за Україну – це ті відчуття, які не полишають кожного дня. Але попереду ще багато роботи, ми не зупиняємося. Багато зусиль покладено для досягнення статусу “Найкращий ТРЦ України”, але ще важче закріпити цей статус і відповідати йому надалі. Ми вдячні нашим Збройним Силам — завдяки їхній мужності, силі, витривалості ми змогли подарувати кожному, хто завітав до нас – справжні щирі емоції”, – говорить Олена Яценко, директор з оренди ТРЦ Respublika Park.

З нагоди річниці ТРЦ Respublika Park разом з БФ "Таблеточки" розпочали благодійний збір на лікування онкохворих дітей. Відвідувачі та партнери активно приєдналися до ініціативи, зробивши свої внески, щоб підтримати тих, хто потребує допомоги. Збір триватиме до 30 листопада, тому є можливість приєднатися за посиланням.

Respublika Park – супер-регіональний ТРЦ, відкритий у листопаді 2021 року в Києві, загальною площею 300 000 кв.м. Власником ТРЦ є австрійська компанія Trafin Consulting und Entwicklungs GmbH, яка була створена у Відні в 2013 році та спеціалізується на сфері нерухомості. Наразі акціонер Республіка Парк активно працює на ринках нерухомості в Центральній та Східній Європі. Trafin здійснює значні інвестиції в торгові, готельні та житлові комплекси у багатьох країнах та є вагомим учасником інвестиційного сектору української економіки як акціонер ТРЦ Respublika Park. 

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.