«Нова пошта» відкриє ще 13 відділень у Німеччині до кінця року. В яких містах зʼявиться Nova Post

09.11.2023
919

Фото: прес-служби компанії Нова Пошта

Компанія «Нова пошта» планує до кінця цього року відкрити 13 відділень в Німеччині, зараз в цій країні працюють сім відділень Nova Post. Про це Forbes повідомив Сергій Симонов, СЕО Nova Post у Німеччині.


Загалом вже сім відділень Nova Post працює у різних містах Німеччини – Берліні, Гамбурзі, Мюнхені, Дрездені, Франкфурті-на-Майні та Кельні. «До кінця року ми відкриємо ще 13 відділень у Дюссельдорфі, Дортмунді, Штутгарті, Ганновері, Бремені та інших містах. Наші клієнти вже можуть отримувати посилки з України у 7700 точках сервісу», – зазначив Симонов. 

За його словами, також найближчим часом «Нова пошта» надасть можливість отримувати посилки у партнерські поштомати. Відділення Nova Post працюють з понеділка по суботу. Клієнти можуть відправляти по Німеччині, в Україну, а також отримувати з України документи, посилки та вантажі до 100 кг.  Для клієнтів також доступна курʼєрська доставка Nova Post на будь-яку адресу по всій Німеччині. Кур’єр може приїхати додому чи-то в офіс і забрати ваше відправлення для доставки в будь-яку точку України. 

«Нова пошта» вже відкрила 68 відділень Nova Post у Латвії, Естонії, Литві, Польщі, Чехії, Румунії, Німеччині, Словаччині та Молдові.

Загалом компанія планувала цьогоріч інвестувати у закордонні відділення понад €10 млн і вийти на довоєнний рівень доставки міжнародних посилок за рахунок освоєння нових напрямків.

За підсумками девʼяти місяців 2023 року «Нова пошта» показала зростання за всіма операційними та фінансовими показниками. Чистий прибуток перевищив 3,2 млрд грн, доставка посилок зросла на 10%, як порівняти з аналогічним періодом довоєнного 2021 року.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.