Fozzy Group відкрила два нові спортивні клуби Apollo Next у Києві та Борисполі

26.03.2024
457

У Києві та Борисполі відкрилися два спортивні простори Apollo Next. Це вже восьмий та дев’ятий клуби мережі в Україні. Про це повідомляє пресслужба Fozzy Group


У Києві Apollo Next почав працювати у ТРЦ Фестивальний за адресою проспект Червоної Калини, 43/2. У Борисполі спортклуб знаходиться у ЦУМ «Київський шлях» за адресою Бориспіль, вул. Київський шлях, 14 Ж.

Apollo Next пропонує сучасний підхід до занять: тренування онлайн та офлайн, марафони, групові та індивідуальні заняття з професійним тренером за промоцінами від 499 грн. У Apollo Next можна знайти усе для вдосконалення тіла та зміцнення здоров’я: тренажери, тренери з єврокваліфікацією, масажі, нутриціологи, групові заняття за найсучаснішими методиками, фітнес-марафон «-4 кг за 28 днів», новозеландський фітнес Les Mills, веселі CheatMealDay з конкурсами та піцою, TRXHIITMidBodyStretching та багато іншого.

 

Дизайн клубів – просторий, яскравий, незвичний. Створюючи Apollo, ми надихалися програмою космічних польотів NASA, яка допомогла здійснити першу пілотовану висадку на Місяць і показала, що для людини немає нічого неможливого. Власне, ми теж так думаємо і можемо допомогти досягти своєї спортивної ціліРаніше такого формату клубів в Україні не існувало, а тепер у Києві сім клубів, ще два працюють у Львові та Борисполі. Так коментують в пресслужбі компанії. 

Apollo Next – єдині клуби України, які навчають тренерів за єврокваліфікацією і пропонують роботу одразу після навчання.

Читайте також: Fozzy Group відкрила перший медичний центр «Doctor Sam» у Києві

 

Fozzy Group запустила мережу спортклубів APOLLO NEXT у вересні 2021 року. Кожен спорт простір має зону для групових тренувань, функціональну зону для малих груп, кардіо-зону, зону розтяжки, а також місце для роботи з вільною вагою та спортивним обладнанням. Доступ до всіх сервісів і покупок здійснюється простим скануванням браслета гостя.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.