Цирк на колесах: "Сільпо" ефектно розмалювало власні вантажівки

08.03.2024
1604

«Сільпо» продовжує перетворювати на мистецтво усе, до чого торкається: торговельні зали всередині супермаркетів, фасади та навіть товари на полицях. Настав час вантажівок. 


«Сільпо» зробили яскраві декорації для вантажних автомобілів. Нове брендування перетворило їхнє оформлення на справжнісінький цирк на колесах, де головними артистами є продукти, бренди та сервіси «Сільпо». 

Під світло софітів потрапив багет-еквілібрист, веселі жонглери – грушки та томати, а також зачарована мелодією заклинача гіпнотична піца. Декорації на арені цирку змінюються залежно від продукта. 

Fozzy Group – одна з найбільших торгово-промислових груп України. Бізнес-інтереси групи охоплюють ритейл, виробництво продуктів харчування, банківську справу, ІТ, логістичний, туристичний і ресторанний бізнеси.

Торговельні мережі: «Сільпо», Le Silpo, Fozzy, «Фора», Thrash!Траш!, «Біла ромашка», rіngoo.

Ресторани: «Буланжері», Escobar, Positano, Who&Why Drinkery.

Агропромисловий напрямТМ «Ніжин», ТМ «Грінвіль», ТМ «Снятинська птиця», ТМ «Богуславна»,ТМ Skadi. 

Інші бізнесибанк «Восток», IT-розробник TemaBit Fozzy Group, логістичний оператор «УВК», мережа турагенцій Silpo Voyage, мережа спортклубів APOLLO NEXT.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.