COMFY відкрив перший оновлений флагманський магазин у 2024 році

08.02.2024
536

Фото: COMFY

Мережа COMFY продовжує масштабувати бізнес. У рамках продовження стратегії експансії ритейлер відкрив оновлений магазин в столичному ТРЦ Ocean Plaza. Це перше відкриття в офлайн-мережі компанії у 2024 році


Оновлений магазин отримав статус флагмана. Це означає збільшення площі до 1000 кв метрів, що дозволяє представити найширший асортимент товарів та велику кількість демозон та бренд-зон таких топових брендів, як Apple, Samsung, Sony, LG, Hisense, BOSCH, Gorenje, DeLonghi та Tefal, а також демо-зони різних категорій домашніх гаджетів та аксесуарів. 

Також тут традиційно для всіх магазинів СOMFY реалізована концепція зони видачі онлайн-замовлень. Робота побудована за принципом “fast track”. Це означає, що завдяки організації бізнес-процесів покупець отримує замовлення в COMFY в середньому за 2 хвилини.

Мережа  COMFY налічує 102 офлайн-магазини. Нагадаємо, у 2023 році ритейлер відкрив 21 новий магазин у 15 українських містах. Сім з них — флагманського формату. Також торік команда COMFY відновила роботу магазинів у Харкові, Одесі та Покровську, які не працювали від початку вторгнення через ризики або руйнування.

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.