Як e-com бізнесу зареєструвати інтелектуальну власність (IB) і вийти на нові ринки у 2024-му

12.01.2024
885
PR матеріал

 

Як не дати конкуренту отримати інтелектуальну власність раніше при виході на нові ринки? Саме про це поговоримо 18 січня на безоплатному вебінарі від команди юридичної компанії 4B – “Health Check інтелектуальної власності e-com бізнесу для виходу на нові ринки у 2024-му”


E-com бізнеси, які вже продають на Amazon, знають наскільки важливий етап реєстрації інтелектуальної власності (IВ) на старті роботи. Але не менш важливим він є й при розвитку на нових ринках, тому що конкуренція саме через інтелектуальну власність й так званий "патентний тролінг" може завдати великих збитків або загалом зробити масштабування неможливим. 

Програма вебінару: 

1. Наскільки важлива інтелектуальна власність (IB) для e-commerce бізнесу при виході на нові ринки? Кейс компанії EASYFEET. 

2. Цілі стратегічного управління ІВ

3. Зміст стратегії та дорожня карта роботи над захистом та управлінням ІВ свого бізнесу

4. Перелік заходів з роботи з IB спрямованих на захист, напад, підвищення вартості та репутації бізнесу 

5. Q&A cесія зі спікерами, обговорення кейсів учасників вебінару.

Вебінар буде корисним для e-commerce бізнесів на тих, хто вже продає на міжнародних ринках або ж планує вихід, використовує контрактне виробництво або займається власним виробництвом товарів.

Спікери:

  • Андрій Матяш, керуючий партнер компанії 4B та експерт у галузі ведення e-Commerce бізнесу в США та Європі, а також експерт з корпоративного та податкового права;

  • Даніїл Шматков, старший юрист практики IB, який допомагає підприємцям будувати стратегії, захищати та використовувати торговельні марки, патенти та авторське право.

  • Андрій Клішин, співвласник компанії EASYFEET,  e-Commerce спеціаліст з 2015 року та Amazon спеціаліст з 2018 року, що продає в США, Канаду, Мексику, Австралію, Німеччину та Південну Корею.

Дата: 18 січня о 17:00 (за Києвом) в форматі онлайн-трансляції на YouTube. 

Участь у вебінарі безоплатна за попередньою реєстрацією:

https://4b.ua/events/health-check-intelektualnoyi-vlasnosti-e-com-biznesu-dlya-vyhodu-na-novi-rynky-u-2024/?utm_source=media&utm_medium=webinar&utm_campaign=znamy&utm_id=retailersua

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.