Мережа магазинів Samsung Experience Store та ГО «УААСП» розпочали співпрацю

20.07.2023
745

«Українська агенція з авторських та суміжних прав» розпочала співпрацю з мережею магазинів Samsung Experience Store


Діяльність громадської організації «Українська агенція з авторських та суміжних прав», яка управляє правами авторів музичних та інших творів мистецтва, з кожним місяцем набирає обертів та долучає до відповідального споживання музичного контенту все більше нових користувачів. Зокрема, організація оголосила про початок співпраці з мережею магазинів Samsung Experience Store.

ГО «УААСП» підписала з Samsung Experience Store ліцензійну угоду на виплату авторської винагороди та договір про виплату справедливої винагороди за суміжні права. Віднині автори та виконавців, що передали права на управління в ГО «УААСП», будуть отримувати роялті за використання їхніх музичних творів в магазинах Samsung Experience Store.

«Наша авторська спільнота вдячна свідомому та відповідальному бізнесу за те, що легально і належним чином використовують авторське право на музичні твори», – прокоментував підписання договору генеральний директор ГО «УААСП» Валерій Харчишин.

Для Samsung дотримання законів і етичних стандартів є головними принципами ведення бізнесу. Компанія завжди прагне виконувати свої соціальні обов’язки та будувати здорову корпоративну культуру, справедливу та прозору. Генеральний директор ТОВ «Проторія» (мережа магазинів Samsung Experience Store): «Ми звикли, що в магазинах Samsung Experience Store ми надаємо відвідувачам все найкраще, і дуже раді, що у нас звучатиме легальна музика, за яку автори будуть отримувати роялті». 

Нагадаємо, нещодавно ГО «УААСП» також оголосила про початок співпраці з українськими радіостанціями.

Samsung Experience Store – це частина власної мережі бренду Samsung в Україні та світі, яка налічує 28 магазинів у найбільших містах України. Високий рівень обслуговування та унікальні послуги від Samsung вже протягом десятиліть гарантують задоволення від користування пристроями їхнього бренду.

ГО «УААСП» – перша та єдина в Україні організація колективного управління (ОКУ) авторськими правами на музичні та драматичні твори, визнана світовим товариством авторів CISAC та є повноцінним членом глобальної конфедерації. Завданнями агенції є: збір, розподіл і виплата авторської винагороди для митців України та світу, а також юридичний захист інтересів авторів. Каталог організації на сьогодні налічує понад 4000 українських авторів та десятки тисяч їхніх творів, а також майже весь світовий репертуар, що налічує понад 100 мільйонів творів.

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.