У львівському Leoland відкрився кінотеатр "Планета кіно" по франшизі. Він працює у форматі кіноресторану RE’LUX

30.03.2023
1463

Фото: Facebook-сторінка Дмитра Деркача

Сьогодні 30 березня 2023, у львівському спортивно-розважальному центрі Leoland відкрився кінотеатр "Планета кіно", який працює у форматі кіноресторану RE’LUX. Це перший кінотеатр, який компанія відкрила по франшизі. Про це співзасновник "Планета кіно" Дмитро Деркач на своїй сторінці у Facebook
Новий кінотеатр "Планета кіно" складається виключно з залів RE’LUX. Такого формату у "Планета кіно" раніше не було. До цього RE’LUX були частиною великого кінотеатру. У Leoland у Львові представлений виключно кіноресторан. Це 5 залів з  розкладними кріслами (11 пар крісел у боксах), зі столиками та планшетами. Через планшет можна замовити їжу та напої, офіціанти їх принесуть гостям.
"Ми робимо професійний ресторан та бар і це вже буде наш четвертий ресторан.  Основна ідея - зручно їсти в залі, в темряві, під час перегляду фільму, тому основний акцент на finger-food", — розповів Дмитро Деркач.

Також це перший кінотеатр відкритий по франшизі.

"Для нас це абсолютно новий та хвилюючий досвід. Нам завжди було важко створити франшизу, ми дуже любимо все контролювати, до найдрібніших деталей. Ми не могли віддати цей контроль комусь іншому. Але ми погодились на цей експеримент на умовах, що ми управляємо цим кінотеатром, як своїм власним", — повідомив засновник компанії. 

Дмитро Деркач сподівається, що відпрацювавши перший кінотеатр по франшизі, в майбутньому зможе за цією ж моделлю відкривати нові об‘єкти.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.