Як виглядає оновлений Епіцентр в Івано-Франківську

07.04.2023
2235
Як виглядає оновленний Епіцентр в Івано-Франківську

Фото: Епіцентр

Компанія “Епіцентр К” провела  оновлення торговельного центру в Івано-Франківську, відкрила концептуальні магазини та запровадила нові для мережі сервіси.Офіційне відкриття оновленого ТЦ, розташованого на вулиці Івасюка, 17, відбудеться 8-9 квітня 2023


 

 

У межах оновлення торговельного центру компанія збільшила площу ТЦ до 43 000 кв. м, удосконалила дизайн і навігацію, а також відкрила нові, раніше не представлені в місті магазини. Зокрема, на площі майже 4000 кв. м розпочав роботу продуктовий Food Market з великим фудкортом, де відвідувачі зможуть поласувати стравами найпопулярніших кухонь світу і продукцією власного виробництва.

Серед інших торгових форматів в оновленому ТЦ будуть представлені Intersport, AutoMall, Expert, Workshop, E.Pic, Садовий центр, Lapki, Студія світла, Салон килимів, Кераміка центр, Галереї Деко, канцтовари Пиши Малюй, Центр техніки ЦЕ ТЕ, парфумерно-косметичний бутик Mon Cheri, Аптека 100+, Салон торгового обладнання та інші магазини й відділи. Загалом асортимент товарів у торговельному центрі сягатиме 200 000 артикулів. 

Також слід відзначити відкриття повноцінного комплексу надання послуг Мультисервіс, де працюватиме ключмайстер, майстерня з ремонту одягу та хімчистка. Це нова для ритейлера зона, яка покликана розширити перелік зручних і доступних послуг для клієнтів мережі Епіцентр. 

У торговельному центрі будуть представлені й інші сервіси. Зокрема, послуги флориста та пересадка квітів, тонування фарб, форматно-розкрійна дільниця, проєктування кухонь, доставка та збирання меблів, центр видачі онлайн-замовлень, відділення банку тощо. У флагманському магазині E.Pic для дітей працюватиме ігровий майданчик площею майже 90 кв. м з лабіринтами та комп’ютерними іграми. А для зручності автомобілістів поряд з ТЦ обладнано паркувальний майданчик майже на 700 машиномісць. 

 

 

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.